miercuri, 12 mai 2010

Babel

... chinezi, japonezi, albi, negri, maro, galbeni, tineri, batrani, arabi, indieni, punjabi, englezi, pe bicicleta, pe jos, cu masina, tunsi scurt, pletosi, jamaicani, rusi, turci, veseli, tristi, in parc pe strada, pe iarba, jucand fotbal, ascultand muzica, vorbind, in autobuz, la metrou, citind, stand pe caldaram, islamisti, vanzatori, oameni de afaceri, cu iPod, cu Blackberry, cu conversi, cu blugii rupti, la costum... si eu cu aparatul in mana ... asa am vazut eu Londra... sper sa va placa !!!









15 comments:

Marcel Eremia spunea...

Ai uitat să spui că ai găsit si români fericiti!

De tine e vorba!:)

Dianet spunea...

urft

Unknown spunea...

interesante aspectele surprinse in fotografii

Dianet spunea...

Nu vad conversii si nici blugii rupti :P

Adela spunea...

Mi s-a spus ca arat ca o doamna profesoara cand port ochelarii... bine, mai era si un adjectiv dupa... care nu se poate spune aici... :)
Asadar, nota 10!!!!!! Si pentru imagini si pentru prezentare.
Am o lista intreaga cu wishes pentru data viitoare cand ajungi la Londra... :)

bogudan spunea...

Marcel io eram total nefericit... mai ales ca era ultima zi :(
Diana ce e urft??? :))) conversii era pe acolo.
ce adjectiv?? perversa??? :)))

Alex Tanasescu spunea...

Frumos reportaj. Imi plac.

Tania spunea...

Ei, dar ai vazut-o pana la urma.

VA33 spunea...

Bogdanel - asa cum te alinta tatal meu, remember?! - hai sa iti spun ce am remarcat si ce imi pace...Poza1=caciula galbena cu flocirica rosie-cumva fetele erau moldovence? caci au amandoua bluze similare din denim :);Poza2=sacosa verde cu scris rosu de H&M si un red double-decker bus reflectat in vitrinele de vis-a-vis :); Poza3=caruciorul meseriash si chestia aia cu "Free to use" - era la o buda?!; Poza4=a si aparut un nou film Nanny McPhee??!! and the Big Bang...abia astept sa-l vad; Poza5=toti sunt imbracati in blugi :)); Poza6=preferata nr 1...sunt dementiali cei doi indragostiti de varsta a 2-a spre a 3-a, cum se tin ei romantic de mana, imi plac, ii ador; Poza7=tenisii Nike verzi ai chinezului si cashketa neagra...in contrast cu caciula rosie a negrishorului...oare chinezul era patit, o fi cazut in freza sau era doar pur si simplu precaut??; Poza8=esrfa tipei e de firma sau de fite?? Parca am mai vazut-o, dar nu stiu unde...eu zic ca e de firma...; Poza9=preferata no2 red telephone, iar in spate e un black cab??? Poza10=tarlicii turcuaz ai tipului(sau e o tipa?!); Poza 11=nu o pot mari...; Poza12= crengutza cu 2 frunze surprinsa in coltul din stanga sus si tu reflectat in ochelarii tipului...
Concluzia: multa culoare in Londra...Vorba lui mec'donaldtz: I'm lovin it!

Cornel P. spunea...

poate te superi... sau poate nu, dar in afara de 5, 7 si 8 care cat de cat mai spun ceva, restul mi se par doar cadre aiurea fara nici un subiect. in fotografia de strada trebuie sa ai o poveste, un ceva acolo, nu doar oameni diferiti in ipostaze obisnuite.
numai cadrul nr.5 ar fi fost indeajuns, parerea mea...

Lavinia Ban spunea...

Colorata maine-i gataaaa :)
mie imi place mult seria... dinamica si colorata, in toate sensurile :)
Offff... si n-am ajuns inca acolo

bogudan spunea...

@tania - am vazut-o chiar din avion spre deosebire de tine :)
@gigelico o iei pe urmele margarinei dristor... doar ca la poze nu film :)))
@cornele tze ciuda??? cum sa ma supaqr pai e o tara libera :)
@lavi tre sa bagi o londra neaparat... e teribila :)

setter spunea...

Bravo Bogdane, dar imagini din Soho nu ne dai? Tot voia cineva o poveste, acolo gaseai ratze rumenite atarnand in vitrine , oameni mici si galbeni pierzandu-se printre oameni mari si rai! :) strazi mirosind a china cea mare si auzeai zgomotul cosmopolit al orasului....frumoasa Londra!

bogudan spunea...

n-am din soho Ionel... da mai am din londra si mai bag ... sper luna asta :))

cami spunea...

merci pentru acest frumos colaj de amintiri. Incepe sa-mi para din nou rau ca a trebuit sa plecam din acest colorat oras numit Londra.