sâmbătă, 3 iulie 2010

Albastru de Voronet.

Inchipuiti-va ca Manastirea Vorenet era pazita de un badigard... scria pe o eticheta mica prinsa in chept: "SECURITY"... era evlavios, cu vocea suava si un pic gay... cel putin asa mi s-a parut (ma si gandeam ce sa cauti baiat frumos si straight la manastirea de maici??!!??). Va da-ti seama ... ce era de pazit acolo??!!??... un sobor de babe evlavioase cam ca alea ale maestrului DL in poza cu 5-6 babe de ne-a aratat-o la curs (aia cu 2 in foreground si fo 3-4 in background, toate bocind).
La intrare un afis mare te anunta ca: Poze digitale - 5 lei, Poze profesionale - 12 lei (imediat mi-a venit in cap ca io fac digitale... deci 5 lei), Filmat - 10 lei (Multumesc Doamne ca n-am 5D MkII... ma punea necuratu' si mai si filmam)... ba mai mult nu e voie cu trepied (probabil ca le e frica la babe de braketing sau de expuneri lungi cu diafragma inchisa si cu filtru de densitate neutra).
Inauntru o liniste de mormant... ma lua si cu frica... mi-a sunat telefonul la un moment dat de-am sarit ca ars sa-l opresc... ma si vedeam amenintat cu bataia de maica stareta... imbracata in negru asa arata a ninja... doar ochelarii gen fund de sifon o tradau ca nu prea le avea cu bataia.
Ma rog... una peste alta n-a fost rau sa vad si eu o manastire de maici din Moldova, insa revin cu vorba de la postul trecut... Avem o tara frumoasa... pacat ca-i locuita. Pana sa plec mi-am facut si eu pozele de 5 lei si iata cateva.




7 comments:

Anonim spunea...

o sa te bata Duamne Duamne ca ai zis asa de maica stareta...bine ca nu ti-a dat cu cadelnita peste ochi. Iar Voronetul este una dintre cele mai frumoase manastiri pe care le-am vazut...ever. N-o avea arhitectura lu' Notre Dame insa are ceva atat de special incat efectiv stai si te uiti. Si nu te saturi... nIar linistea aia era taman buna ca sa se auda telefonul tau mai bine...desteptule... sa vezi cum o fi in mormamt cand ti-o suna celularul...sa te intrebe neamurile ce vrei de pomana :P

AnDRAW spunea...

Si-o sa te mai bata Doamne-Doamne si ca ai dat 5 lei pt maici si bodyguarzi gay cand tu ai pozat de 12!

Lavinia Ban spunea...

Trebuia sa ceri si tu 5 lei pt vizualizare imagini "calde" cu Voronetul :)
Iti amortizai investitia si scoteai si profit :p
data viitoare sa ne dai ibanul :)

Marcel Eremia spunea...

Deci o poză este 1,25 lei (înţeleg că n-ai făcut decât 4!). Cam ieftină producţia ei... :)

Adela spunea...

Prima imi place cel mai mult din aceasta serie! Frumoasa tare!
Vad ca se fac calcule, estimari de rentabilitate pe tranzactie... :) Frumos!
Daca doreste cineva update pe Codul Fiscal... :)

bogudan spunea...

eleno... maica stareta n-are cadelnita... are laptop.
andraw io am facut chiar alea de 5 lei... doar am digital.
lavy data viitoare asa facem, cand deschizi blogul meu, virezi 5 lei :)
marcel ti-e cam ciuda ca io produc poze muuuult mai ieftin decat masina ta cat jumate de vila?? :))))
adela te iau de consilier pt urmatoarele posturi :)
v-am pupat mai dragilor!!!

Unknown spunea...

reusite imaginiele
si foarte tare comentariul